Home iPhone hoesjes De meest luxe iPhone hoesjes ter wereld

De meest luxe iPhone hoesjes ter wereld

4 min read
0
0
1,822

Je weet dat je rijk bent als je een iPhone hoesje bezit dat nog duurder is dan de telefoon zelf. Mocht je ergens nog een schatkist vol met geld hebben rondslingeren, dan zijn de volgende casejes misschien iets voor jou. Eigenlijk zou je een extra hoesje moeten aanschaffen om de volgende extreem dure en luxueuze covers te beschermen.

Als je een iPhone bezit, hoor je al bij de groep gelukkige mensen die deze dure mobiele telefoon kunnen betalen. Natuurlijk wil je jouw smartphone goed beschermen, dus koop je meteen een iPhone hoesje. Voor sommige mensen is een simpele caseje alleen niet speciaal genoeg, zij schaffen een cover aan die nog luxer en extravaganter is dan de telefoon zelf.

Krokodillen cover

Laat het maar aan Gucci over om een telefoonhoesje te ontwerpen die van de huid van krokodillen is gemaakt in plaats van een simpele metaalsoort, plastic of koeienleer. De reden waarom het Italiaanse modehuis voor dit materiaal kiest, is omdat krokodillenleder volgens de Gucci ‘experts’ beter bestand zou zijn tegen weersomstandigheden dan andere materialen. Voor een prijs van rond de 460 euro is jouw iPhone dus uitstekend beschermd tegen de regen.

Een diamanten spin op je smartphone

Diamanten, robijnen en smaragden bedekken deze iPhone 6 cover ter waarde van 820 duizend euro. Dit caseje heeft een snoer, zodat je jouw bling-bling smartphone ook gewoon om je nek kunt dragen. Verder zit er een diamanten spin elegant op de bovenkant van deze cover. Dit is niet zomaar een spin, volgens de ontwerpster Anita Mai Tan staat deze voor hard werken, eenheid en creativiteit. Een hoesje met een boodschap dus.

Het gerucht gaat dat het 16 maanden duurt om deze handgemaakte hoesjes te produceren. Iets wat opvallend is, aangezien er in een periode van 16 maanden grote kans is dat er alweer een nieuwe iPhone wordt aangekondigd.

De aller duurste iPhone cover

De Engels-Nigeriaanse Alexander Amosu verbaast de wereld keer op keer met een nieuwe smartphone die nog luxer en nog duurder is dan de voorgaande. De 40-jarige ‘luxury products’ designer, die al eerder in het Guinnes Book of World Records stond omdat hij het duurste maatpak heeft ontworpen, heeft vorig jaar een iPhone 6 op de markt gebracht die meer dan 6000 diamanten bevat, ingelegd op een 18 karaats gouden hoesje. Het kost ongeveer 2 maanden om deze telefoon te maken. De prijs voor dit goud-diamanten hoesje? Ongeveer 2,5 miljoen euro. Inclusief iPhone 6, dat dan weer wel.

  • Zo verleng je de batterijduur van je iPhone

    Wie een iPhone heeft, gebruikt hem het liefst de hele dag. E-mails lezen en beantwoorden, …
Load More Related Articles
  • Zo verleng je de batterijduur van je iPhone

    Wie een iPhone heeft, gebruikt hem het liefst de hele dag. E-mails lezen en beantwoorden, …
Load More By admin
Load More In iPhone hoesjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also

Zo verleng je de batterijduur van je iPhone

Wie een iPhone heeft, gebruikt hem het liefst de hele dag. E-mails lezen en beantwoorden, …