Home iPhone 5c aanbieding

iPhone 5c aanbieding

De beste iPhone 5c aanbiedingen

De iPhone 5c is een nieuwe variant op de iPhone 5 en komt samen met de iPhone 5s op de markt. De iPhone 5s heeft alle toeters en bellen die momenteel bestaan, waardoor het toestel erg prijzig is. De iPhone 5c is echter ook een uitstekend toestel en een welkome verbetering op de iPhone 5, en kent bovendien een aantrekkelijke prijs. Hierdoor zijn de iPhone 5C aanbiedingen erg populair en is er veel interesse in het toestel. Ook spreekt deze nieuwe variant van Apple een grotere doelgroep aan, doordat het toestel in verschillende kleuren te krijgen is. De iPhone 5c is een frisse stap in de evolutie van de iPhone.


Bekijk direct de beste iPhone 5c aanbiedingen bij:    belsimpel      gsmwijzer      kpn      studentmobiel      tmobile      typhone

Blauwe, groene, roze, gele of witte iPhone 5

De iPhone kende voorheen geen andere kleuren dan wit en zwart. De iPhone 5 is echter verkrijgbaar in het blauw, groen, roze, geel en wit. Voorheen werd de iPhone 5, en zo ook eerdere edities, vaak opgefleurd door verschillende telefoonhoesjes in verscheidene vrolijke kleuren. Nu hoeft dat dus niet langer. Met een gekleurde iPhone 5c val je voortaan op, maar beschik je ook over kwaliteit. De iPhone 5c kan namelijk alles wat de iPhone 5 ook kon en verbetert bepaalde elementen aanzienlijk. Een belangrijke verbetering is bijvoorbeeld de nieuwe versie van het besturingssysteem van Apple: iOS 7. Dit zorgt voor een nieuw uiterlijk van de gehele interface en biedt verscheidene nieuwe mogelijkheden. Daarnaast optimaliseert de nieuwe versie van iOS een groot aantal bestaande functies en applicaties, waardoor de complete ervaring vele malen prettiger wordt.

Bekende kwaliteit, nieuw gevoel

De kwaliteit van de toestellen van Apple is ongekend en dat weet het bedrijf maar al te goed. De iPhone 5c bouwt dan ook voort op de basis die de iPhone 5 een jaar eerder al neerzette, die wederom is gebaseerd op de eerdere iPhones. Iedere nieuwe versie is dan ook een verbetering, zij het soms miniem. De iPhone wordt tegenwoordig dan ook al door een schare trouwe fans gebruikt, maar met de iPhone 5c nodigt Apple ook diegenen uit die de iPhone voorheen te duur of te saai vonden. De zeer aantrekkelijke prijs en vele scherpe aanbiedingen, de verschillende kleurenopties en de nieuwe versie van het vertrouwde besturingssysteem zorgen er samen voor dat de iPhone 5c aanvoelt als een geheel nieuw toestel.

Twee versies van de iPhone 5c

De iPhone 5c is beschikbaar in twee versies. De eerste versie beschikt over 16GB aan opslaggeheugen en kost bij een losse aanschaf €599. De andere variant heeft maar liefst 32GB aan opslaggeheugen, maar is ook €100,- duurder. Daarnaast zijn er ook veel aanbiedingen beschikbaar, waar het toestel voor een gereduceerd bedrag aan te schaffen is in combinatie met een abonnement. Hoeveel het resterende bedrag is, hangt af van de hoogte van het abonnement. Al deze bedragen zijn aanzienlijk lager dan de prijs van de andere nieuwe iPhone: de iPhone 5s. Ook is het bij die telefoon niet mogelijk om te kiezen voor de vrolijke kleuren. Redenen genoeg dus om voor de iPhone 5c te kiezen!

Comments are closed.