Home iPhone 5c kopen

iPhone 5c kopen

iPhone 5c kopen

De nieuwe iPhone 5c is pas net gepresenteerd door Apple en is nu al gewild onder velen. Kun jij ook niet wachten om je huidige toestel in te wisselen voor de nieuwe iPhone 5C of wil je gewoon graag een van de eersten zijn die in het bezit is van dit nieuwe, kleurrijke Apple toestel? De echte liefhebbers zullen helaas nog even geduld moeten hebben. Pas vanaf 20 september zal de nieuwe iPhone 5c verkrijgbaar zijn in 9 landen: Duitsland, Frankrijk, Japan, Canada, de Verenigde Staten, China, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en Australië. En inderdaad, je leest het goed, Nederland ontbreekt nog in dit rijtje. Vooralsnog ziet het ernaar uit dat de iPhone 5c pas op 27 september in Nederland te koop zal zijn. Een week later dan de eerste lichting landen. Wil je de eerste zijn in Nederland met een iPhone 5c, dan zul je naar een van bovenstaande landen moeten reizen of erg snel moeten zijn met bestellen.


Bekijk direct de beste iPhone 5c aanbiedingen bij:    belsimpel      gsmwijzer      kpn      studentmobiel      tmobile      typhone

iPhone 5c bestellen

Nederland hoort net als voorgaande jaren niet bij de eerste groep landen waar de nieuwe modellen iPhone te koop zal zijn. Als je echt niet kunt wachten en er zeker van wilt zijn dat jij als een van de eersten in Nederland de eigenaar bent van een nieuwe iPhone 5c, kun je het beste de sites van het telecombedrijf waar jij van plan bent een abonnement te nemen goed in de gaten te houden. Het makkelijkst is om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van het telecombedrijf en zo op de hoogte te blijven van prijzen en iPhone aanbiedingen. Zodra de iPhone 5c in Nederland te koop zal zijn, is het verstandig om zo snel mogelijk het toestel te pre-orderen. Op de sites van verschillende telecombedrijven zal dat mogelijk zijn. Je schrijft je dan in op een wachtlijst en zodra de iPhones beschikbaar zijn, kun je deze bestellen. Bestellen is mogelijk via de site, in de winkel, of door te bellen naar de betreffende provider. Het is ook mogelijk om de iPhone cC te bestellen of kopen bij de Apple Store. Hier koop je het toestel echter wel los, zonder abonnement. Op deze manier kun je je oude abonnement door laten lopen of een nieuw sim-only abonnement afsluiten.

Wat zit er in de doos van de 5c?

Wanneer je de nieuwe iPhone 5c hebt besteld en hij binnen is gekomen, ontvang je een doos met verschillende producten die je nodig hebt om de iPhone optimaal te benutten. In de doos van de nieuwe iPhone 5c vind je ten eerste een exemplaar van het toestel. Ten tweede krijg je de Apple Earpods met remote en microfoon. Dit zijn door Apple speciaal ontworpen oortjes met een erg goede kwaliteit. Tot slot zit er ook nog een USB-oplader en lightning usb-kabel in de doos. Hiermee kun je je iPhone opladen en aansluiten op de computer. Tot slot bevat het pakket ook nog een speciaal ontworpen case in een kleur naar keuze. Je iPhone 5c is hiermee een kleurrijke verschijning en tegelijkertijd goed beschermd tegen stoten en vallen.

Comments are closed.