Home Specificaties iPhone 5c

Specificaties iPhone 5c

Specificaties van de iPhone 5c

Het is al weer een jaar geleden dat de iPhone 5 uitkwam. Dus, tijd voor een nieuwer en sneller model. Precies zoals we dat van Apple gewend zijn. Daarom presenteert Apple nu onder andere de nieuwe iPhone 5c. Dit nieuwe toestel is anders dan zijn voorgangers. De iPhone 5c is namelijk van plastic en verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren. Plastic? Ja plastic, maar wel van Apple, dus maak je geen zorgen. Deze nieuwe iPhone 5c is om een met staal versterkt frame gebouwd en ziet er verder gewoon uit als de iPhone die we kennen. De iPhone 5c voelt zoals hij eruit ziet: anders dan welke plastic telefoon dan ook.


Bekijk direct de beste iPhone 5c aanbiedingen bij:    belsimpel      gsmwijzer      kpn      studentmobiel      tmobile      typhone

Kleurrijk design

Kleur is altijd al een manier van expressie geweest. Een verlenging van je persoonlijkheid en wie je bent. Dat is precies de reden dat Apple de iPhone 5c uitbrengt in vijf speciaal geselecteerde kleuren. De kleur dringt door in alles wanneer je gebruik maakt van de iPhone 5c. Van de manier waarop hij eruit ziet, de manier waarop hij werkt, tot de manier waarop hij je laat voelen. Kleur is onderdeel van de ervaring en is er daarom overal in verwerkt, van home screen tot wallpaper. Vandaar dat Apple speciale cases heeft ontworpen voor de iPhone 5c. In dezelfde kleuren als de telefoon, zodat je keuze hebt uit 30 verschillende kleurcombinaties. De cases zijn onderdeel van de kleurrijke ervaring. De ronde uitsneden in de hoesjes zorgen ervoor dat de originele kleur van de iPhone altijd zichtbaar blijft. Het hoesje voelt als onderdeel van de iPhone 5c, niet als iets dat er later omheen ontworpen is.

Super snel dankzij de nieuwe A6 chip

Naast een nieuwe look heeft dit toestel ook een aantal nieuwe specificaties vergeleken met het vorige model. De nieuwe iPhone 5c beschikt over een A6 chip. Deze nieuwe A6 chip maakt je iPhone niet alleen veel sneller, maar zorgt daarnaast ook nog voor gedetailleerde graphics en visuele effecten, die hiervoor alleen nog maar op Mac’s, PC’s en spelcomputers te vinden waren. De nieuwe A6 chip laat je de iPhone 5c vol benutten met een snelheid die je verwacht van Apple. Je zou denken dat de batterij hieronder lijdt, maar nee. Het mooiste van alles is dat deze A6 chip speciaal ontworpen is om zo efficiënt mogelijk met energie om te gaan. Zo kun je gemakkelijk de hele dag Whatsappen, gamen, muziek luisteren of films kijken op je iPhone 5c, zonder je zorgen te maken over de batterij.

iOS 7

Bij een nieuwe iPhone hoort ook een nieuw besturingssysteem. Daarom beschikt de nieuwe iPhone 5c over iOS 7, dat is ontstaan met het idee dat alles handiger, prettiger en eenvoudiger kon worden. Het resultaat is een compleet nieuw design, maar een vertrouwde en goede functionaliteit. Eenvoudig, maar alles behalve minimalistisch. Door elementen weg te halen die puur dienden als vormgeving en geen toegevoegde waarde hadden, wordt ineens het belangrijkste zichtbaar: de inhoud. Controlecentrum, AirDrop, berichtencentrum en vele nieuwe functies in onder andere de camera, Safari en de App Store zijn slechts enkele voorbeelden van de nieuwe functies die iOS 7 met zich mee brengt.

Comments are closed.